Instituut Touché

Instituut Touché

Alle Behandelingen

BEHANDELINGEN EN SPECIALISMEN
Een behandeling op maat

Complete Behandelingen

Complete Behandelingen

Onze gespecialiseerde complete behandelingen pakken de voor u relevante punten aan. Wij bieden een basis, opbouw en luxe behandeling aan. Ook hebben wij speciale behandelingen voor tieners en 55+’ers.

Derma Roller

Derma Roller

De Derma Roller is een unieke methode voor een gladdere, jongere en gezonde huid. Ook kan de derma roller worden ingezet voor het behandelen van acne. Lees en zie hier meer over deze methode.

Manicure

Manicure

Onze manicure is de ultieme verzorging voor uw handen. De manicure wordt met precisie uitgevoerd. De behandeling wordt afgesloten met een lang houdende nagellak.

Massage

Massage

Kom geheel tot rust met onze ontspannende massages. Zowel onze hotstone (30 min) als onze normale massage (30 min/ 1 uur) werken probleemoplossend en rustgevend.

Harsen

Harsen

Harsen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te harsen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien.

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Uw wenkbrauwen en wimpers zijn bepalend voor uw uitstraling. Bij Instituut Touché kunt u uw wenkbrauwen en wimpers op professionele wijze laten verven / epileren.

Threading

Threading

Threading is een unieke manier van haarverwijdering. Threading geeft een preciezere controle en werkt geheel zonder chemicaliën. Daarnaast is het minder belastend voor de huid, en daardoor geschikt voor alle huidtypen.

Elektrisch Ontharen

Elektrisch Ontharen

Elektrisch ontharen is een zeer effectieve methode om haren definitief te verwijderen. Een dun steriel naaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven tot de basis van de haarfollikel. Aan de punt van de naald komt warmte vrij. Daardoor wordt het haarzakje vernietigd en kan er geen nieuwe haar meer groeien

Consultatie

Consultatie

Bij elke behandeling bieden wij een gratis consultatie aan. Wilt u een keer langskomen voor een gratis consult kan dit uiteraard ook. Vul het contactformulier in, of bel 035-6938890 voor een afspraak.